FX-MAX.com FX-MAX.com
FX-MAX Users Forum
Please note, our official product support is available at support@fx-max.com
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Strange

 
Post new topic   Reply to topic    FX-MAX.com Forum Index -> Networking Questions
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Sirius_black
NewMax


Joined: 17 Aug 2006
Posts: 13

PostPosted: Thu Feb 01, 2007 4:27 pm    Post subject: Strange Reply with quote

I'Ve plugged everything. For the first my 2 computers are on at the same time. Something strange is happening.With my linksys switch ( EG005) When I open only one computer everything is fine. When I open the 2 machines at the same time I have networking problems with red X's on the little blue screen appearing now and then down right of the screen. Any idea of what problem it could be ??

Regards

Joss
_________________
1 UAD card
Asus p5b deluxe wi-fi
4 gig DDR2-667
WIN XP x64
Intel Core 2 E6600
Matrox Millenium P650 PCIe 128MB video card
M-AUDIO DELTA 1010LT audio card
1 Samsung sp 250 G Hard drive
2 WD raptors 74 G Hard drive
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    FX-MAX.com Forum Index -> Networking Questions All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group